Örnek teşkil eden etkinlikler arasında yer alan EGİAD Ticaret Köprüsü, 10’uncu kez iş dünyasını bir araya getiriyor. EGİAD-Ege Genç İş İnsanları Derneği üyelerinin temel beklentilerinden biri olan İş Ağlarını (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla oluşturulan söz konusu etkinliğe bu kez de 100’e yakın iş insanı katılıyor. Çok sayıda üyenin yer aldığı etkinlik sayesinde bugüne kadar binin üzerinde iş insanı birbirine networking anlamında temas etmiş olurken, EGİAD çatısı altında iş dünyası birleşmiş olacak.

Speed Networking nedir? 

Dünya’nın yakından takip ettiği Speed Networking – Hızlı Tanışma sistemini etkin bir şekilde kullanan ve Ticaret Köprüsü ağını ilk kuran sivil toplum örgütü olan EGİAD, bu etkinlik ile bir Networking buluşmasına daha ev sahipliği yapmış olacak. EGİAD girişimleriyle Türkiye’de yaygınlaşan bu sistem sayesinde ticaret ağları genişlerken, rekabetin her geçen gün daha kıran kırana geçtiği günümüzde iş fırsatları da daha görünür hale gelmiş olacak.

EGİAD Ticaret Köprüsü Nedir?

Düzenlenen etkinlikte katılımcıların birkaç dakikalık aralıklarla aynı anda yer değiştirerek kısıtlı sürede en fazla kişinin profesyonel anlamda birbirleriyle tanışmaları amaçlanmakta. Asansör konuşması olarak tanımlanan görüşmelerde, firma ile ilgili bilinmesi istenen en önemli noktalar anlatılmakta. Çok kısa sürede kendi işini anlatabilme, karşı tarafa da doğru soruları sorabilme esasına dayanan bu uygulama ile üye iş insanlarının kendi aralarında iş birliğini arttırması hedeflenmekte.

Editör: Esra Seyirden