Yiğit SÜTCÜ - Bulgar teknik adam Stoilov, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında “Ben buradayken zaten savaşmayan, koşmayan bir oyuncu burada yeri kesinlikle olamaz.” İfadelerini kullanarak takımda bazı oyuncuların yeterli performans sergilemediğinin altını çizdi.


Taraftar hem şaşkın, hem memnun

Müsabaka boyunca, hem Gürsel Aksel Stadyumu’nda, hem de ekranları karşısında takımın oyunundan son derece memnun olan sarı kırmızılı taraftarlar, Bulgar teknik adamın açıklamarının ardından hem şaşkınlık hem de memnuniyet içeren paylaşımlarda bulundu. Taraftarlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda, Stoilov’un bu disiplinli tavrının, takımın Avrupa hedeflerini gerçekleştirme yolunda önemli bir detay olduğunu belirtti.


“Herkesin performansından memnun değilim”

Stanimir Stoilov maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Ben herkesin performansından da tatmin oldum diyemem. Çünkü kesinlikle bizim takımımızda herkesin en yüksek potansiyeliyle oynaması ve her şeyini vermesi gerekiyor. Bunun için de her gün çok sıkı bir şekilde çalışmaya bizim devam etmemiz gerekiyor. Çünkü biz baktığımızda genç bir takımız ve Süper Lig'e bu takım yeni çıktı.” ifadelerini kullanmıştı.


Kuryu Matsuki’yi işaret etti

Uzun süren sakatlığının ardından maça sonradan giren Kuryu Matsuki, Bulgar teknik adamdan geçer not alamadı. Toplantıda Japon yıldızın ismini veren Stoilov, “Matsuki’nin performansını arttırması gerekiyor. Bugün belki onu orijinal mevkisinde oynatmadık. Ama bu bir bahane olamaz, bu takımda yer alan her oyuncunun performansını artırması gerekiyor.” şeklinde konuştu.


“Ben varken aksi olamaz”

Stanimir Stoilov, açıklamalarını “Ben buradayken zaten savaşmayan, koşmayan bir oyuncu burada kesinlikle yeri olamaz. Yenilebiliriz, bu tarz şanssızlıklar olur. Ama bizim için önemli olan, kesinlikle sonuna kadar her zaman en iyi şekilde mücadele etmek ve savaşmak.” şeklinde tamamladı.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ