Samsunspor ile Göztepe 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Mücadelenin henüz ilk dakikasında Samsunsporlu Zeki Yavru ile Göztepeli Isaac Solet kafa topunda çarpıştı. Kafasının arkasına darbe alan Solet uzun bir süre yerde hareketsiz bir şekilde yattı.

Futbolcuların telaşla ambulansı çağırması ile sağlık ekipleri sahanın içerisine gelerek beyin sarsıntısı geçiren Solet’e ilk müdahaleyi yaptı. Solet, saha içerisine giren ambulansla hastaneye kaldırıldı. Mücadele Solet’in 5. dakikada oyundan çıkması ile kaldığı yerden devam etti.

Hastane açıklama yaptı

Hastaneden yapılan açıklamada, "Sağlık sponsoru olduğumuz Samsunspor'un bugünkü Göztepe ile oynadığı maç sırasında Isaac Solet'in kısa süreli bilinç kaybı yaşadığını bildirmek isteriz. Olayın hemen ardından medikal ekibimiz gerekli müdahaleyi gerçekleştirdi ve oyuncumuz, hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu şu anda iyi ve bilinci açıktır. Isaac'ın iyileşme süreciyle ilgili gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Taraftarlarımızdan ve futbol camiasından gelen destek için teşekkür ederiz. Oyuncumuzun sağlığı her şeyden önce geliyor ve gereken tüm önlemleri alıyoruz" denildi.

Kaynak: İHA