Yiğit SÜTCÜ- Trendyol Süper Lig’in ilk maçında Antalyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdıran sarı kırmızılılarda hedef ilk iç saha maçından 3 puan almak. Fenerbahçe’yi konuk edecek Göztepe, bugün yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını sürdürdü. 2 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, teknik ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Başarılı teknik direktör Stonimir Stolov’un oyunculara ”Bu maçı kazanarak kendinizi camiaya ispat edin” dediği öğrenildi. 

Transfer harekatı sürüyor

Öte yandan sarı kırmızılılar, transfer konusunda da yoğun bir çalışma içerisinde. Göztepe, Fransa'da Bordeaux forması giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Malcom Bokele ile anlaşmaya vardı. Göztepe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verdi. Southampton'dan Mateusz Lis ve Juan Silva transferlerini bitiren sarı kırmızılılar, şimdi de Malcom Bokele’yi kadrosuna katmayı planlıyor. Defansın sağı ve ortasında görev yapabilen 24 yaşındaki oyuncu, Kamerun Milli Takımı'nda da 1 maçta forma giydi. 

Biletler 4 dakika içerisinde tükendi

Cumartesi akşamı saat 21.45 başlayacak mücadelenin biletleri, saat 14.30’da satışa çıktı. İnternetteki satış kanallarından satışa çıkan biletler 4 dakika gibi rekor bir sürede tükendi. Maça gelecek Fenerbahçeli taraftarların da kendilerine ayrılan biletlerin tamamını satın aldığı öğrenildi. Cumartesi gecesi Gürsel Aksel Stadyumu’nda tek bir boş koltuk kalması beklenmiyor.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ