20 yıl aradan sonra parkelere dönen Göztepe Basketbol, sezon öncesinde önemli bir sponsorluk anlaşması gerçekleştirmişti, Bu sezon Göztepe Basketbol'un ana sponsoru Lezita olmuş ve bu iş birliği, Gürsel Aksel Stadyumu'nda yapılan bir basın toplantısıyla tanıtılmıştı. Sponsorluğun ardından ilk önemli etkinlik olarak da sokak basketbol turnuvası planlanmıştı.

Ödüllü basketbol turnuvası

Sponsoru Lezita’nın katkılarıyla halka açık basketbol turnuvası düzenleyen Göztepe Basketbol Şubesi, organizasyon ile ilgili bilgilendirmeyi sosyal medya hesaplarından yapmıştı. Yapılan açıklamada “Basketbol şubemiz Lezita’nın katkılarıyla ödüllü Streetball Turnuvası seni bekliyor. Sokakların ritmiyle basketbolun heyecanını birleştir. Takımını kur, yeteneklerini sergile, ödüllerin sahibi ol.“ ifadelerine yer verildi. Turnuva, Sports Plus takımının şampiyonluğuyla tamamlanırken ÇokZorYa takımı ikinci, Eternal takımı üçüncü oldu.

Göztepe Basketbol Şubesi tarafından düzenlenen turnuva 13-15 Ekim tarihlerinde Güzelyalı basketbol sahalarında gerçekleşti. Turnuvayı birinci sırada bitiren Sports Plus takımının tüm oyuncularına 2024-2025 sezonu için geçerli olan VIP sezonluk kombine bilet hediye edildi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ