Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 10 Haziran Pazartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizden fazla bir şeyler beklemek yerine, onun verdiklerinin önemini anlamanız, ilişkiniz için daha hayırlı olabilir. O, sizin şefkat isteğinizin farkında ve size yeterince şefkat gösterdiğini düşünüyor. Mesleki açıdan beklediğiniz gelişmelerin olduğunu düşüneceksiniz. Ancak sabırlı davranmalı, kendinizi aşırı derecede yormaktan kaçınmalısınız. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Bu aralar fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunuz için sağlığınıza dikkat edin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizle aranızda sorunlar var. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar sizi zaman zaman yorabiliyor. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde çok olumlu gelişecek. Yakın çevrenizden arkadaşlarınız size yeni projelerinizde çalışırken yardımcı olacaklar. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Yaşadığınız ilişkiyle ilgili zaman zaman tedirginlik duymanıza rağmen kısa vadede hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi. Bugün çok çalışabilirsiniz ancak alacağınız sonuçlar çok memnuniyet verici olacak. Başarı parayı, para da uzun vadede rahatlık ve güven getirecek. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Ayrı olduğunuz sevgilinizle yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. Belki de tam zamanı. Önünüzde tekrar, tekrar düşünmek ve objektif yeni değerlendirmeler yapmak için hayli zaman var. İstikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden, iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdaki insanların bu çift karakteri kabullenmesi biraz zor gibi. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgilinize karşı son zamanlarda kırıcı sözler söylüyorsunuz. Onu kaybetmekten korkuyorsanız sözlerinize biraz dikkat edin. Sevgiliniz bu tip davranışlarınızı hak etmiyor. Yaratma gücünüz sayesinde işte başarılı bir grafik sergiliyorsunuz. Biraz gayretle büyük bir mevkie uzanmanız kolay görünmekte. Yaş olarak büyük birisiyle önemli bir işbirliğinegidebilirsiniz. Yaratma gücünüzle o kişiyi etkileyecek takdirini kazanacaksınız. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Genel anlamdaki hoşnutsuzluğunuzu, aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor olabilir. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor. Gözünüzü dört açın, çevrenizde sizinle ilgilenenler olabilir! İşinizde çok başarılı olabileceğiniz bir dönem. Önümüzdeki günlerde mesleğinizle ilgili aklınızdan dahi geçirmediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün maddi konularla uğraşmak zorunda kalmak sizi sıkabilir. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haber almak keyfinizi yerine getirecek.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Özel hayatınızda yaptığınız hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz. İş hayatınızda bazı değişikliklere ayak uydurmakta zorlanmanız mümkün. Günlük işlerinizin yanı sıra bazı ek işlerle de uğraşmak zorunda kalabilir ve rahatsızlık duyabilirsiniz. Bugün gelecek bir para varsa size ulaşmasında gecikmeler yaşanabilir. İştahınız yerinde, kilolarınız konusunda dikkatli davranmalısınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Aşk hayatınızda yaşadığınız sıkıntıların bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli geçireceğiniz günler var. Çalışma hayatınızda bir dalgalanma olabilir. Günlük işlerinizde bir sorun yok, fakat özel işlerinizi biraz daha düzene sokmalısınız. Bir ekip olarak çalışmayı sevmeseniz de, buna fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Bir süredir özel hayatınızda yaşadığınız gerilim yerini dinginliğe bırakıyor. Özellikle bugün gereksiz tartışmalardan kaçının, kırılgan olmanız iletişimizi zorlayabilir. İş planlarınızı gerçekleştirmekte istemediğiniz aksilikler yaşamanız mümkün. Ortak iş yaptığınız kişilerle zaman, zaman yaşadığınız sorunları büyütebilir ve bazı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alış veriş için iyi bir fırsat olacak. Bol bol su içmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk yaşamınızda hoşunuza gidebilecek yenilikler söz konusu. Partnerinizi çok seviyorsunuz ve bu dönem onunla beraber ileriye dönük planlar kurmanız mümkün. O da sizi çok seviyor fakat bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalardan vazgeçmelisiniz. Kariyer amaçlarınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeli ve planlamalısınız. Böylece daha stratejik hareket edebilme şansınız olacak. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Sindirim sisteminizde problem olabilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk yaşamınızda sabırsız ve coşkulu bir tutum sergilemeniz karşı tarafı biraz huzursuz edebilir. Ona uyum sağlamanız emin olun sizin de yararınıza olacak. İşlerinizi bir an önce gerçekleştirmek istemenizin en önemli nedeninin, sizin deneyimleriniz dahilinde olması ve aldığınız riskin büyük olmaması olarak görebilirsiniz. Duygularınızı kontrol ederseniz çok daha başarılı olmanız mümkün. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmemeniz, fiziksel performansınızın düşmesine neden oluyor.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk yaşamınızla ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sevgilinizin beklentilerini de unutmayın sakın. O sizden daha çok güven, sevgi ve anlayış bekliyor. İş yerinde birileri size karşı dostça olmayan tutumlara girebilirler. Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

Editör: Esra Seyirden