Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 11 Mayıs Cumartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Onu ilk gördüğünüz zamanki heyecanı hala yaşıyorsunuz. Gelecekte de ilişkiniz hep böyle içten ve sevgi dolu olacak. Mutlu olmak için mutlaka hayallere dalmak gerekmez, yanı başınızdaki neşeleri görmeye çalışın. Gücünüz ve kendinize olan güveniniz size iyi şans ve iyi bir gelecek sağlayacak. Beklettiğiniz bir işinizi, kökten halletmeye kararlısınız. Uzaktan beklediğiniz bir haber, yüzünüzü güldürecek. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Perhizinizi ihmal etmeyin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Kapattığınız eski bir gönül hikayesi yeniden canlanmaya başladı. Sık sık hayallere dalmaya başladınız. İş yerinde insanları hayretler içinde bırakan konularda şaşırmıyorsunuz bile. Sorunlar karşısında ürettiğiniz çözümler dikkatlerden kaçmıyor. Büyük işlerin ve her türlü baskının üstesinden gelebiliyorsunuz. Para sıkıntısına girmeniz moralinizi bir parça bozmuş durumda. Fakat bu sıkıntı geçici. Talih oyunlarında şansınız açık. Bilet almayı ihmal etmeyin. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz..

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Bir konuda fazla ısrarcısınız. İşler istediğiniz gibi olmuyor diye sinirlerinizi yıpratmayın. Gerçekte sizi seviyor, bununla yetinin ve onu kendi haline bırakın. İş hayatında sorumluluk duygunuzun kuvvetli olduğunu herkes biliyor. Son zamanlarda kendinizi yorgun hissediyorsunuz. İşleriniz oldukça yoğundu. Artık bittiğine göre kendinize ve sevgilinize zaman ayırabilirsiniz. Evinizde yapmanız gereken çok şey var ve bunlar belki hiç eğlenceli değil fakat yapılmak zorunda.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Bazı insanlar bir ilişkiyi yaşarken neler olduğunun farkında bile değildirler oysa siz neler olup bittiğini biliyorsunuz. Birbirinizi gördüğünüzde yaptıklarınızla ilgili sevgilinize bilgi vermelisiniz. Tamamen zıt şeyler düşünseniz de yapıcı bir şekilde hareket edin. İş yerinde sakin olup işleri bir süre oluruna bırakmalı ve insanlarla olan ilişkilerinizde sıcak davranmalısınız. İşinizi yaparken duygusallaşmadan mantığınızla hareket etmek olası hataları bir miktarda olsa engelleyebilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

ir şey yapmak istediğinizde önce sevgilinize uyup uymayacağını kontrol etmelisiniz. İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir. Başaracağınıza inanmadığınız sürece plan yapmanın size bir yararı olmaz. Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgiliniz hep yanınızda ve gelecekte de hep yanınızda olacak. İçinde olduğunuz boşluk sizi yeterince kötü etkiledi ve korkularınız hareketlerinizi bile kısıtladı. Yeni bir şeylere başlamak istiyorsunuz fakat insanların ne diyeceklerini düşünmeniz sizi engelliyor. Bu günlerde profesyonel konularla uğraşmamalı ve kendinize biraz zaman tanımalısınız. Kendinizi hala bir milyoner gibi hissedebilirsiniz fakat altından kalkamayacağınız bir harcama yapmayın. İlerde sıkıntıya gireceğinizi bile bile harcama yapmak mantıklı olmaz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Partnerinize olan özleminizi az da olsa hafifletmek için kalabalıklara karışın. Eski dostları ziyaret edin. Arkadaşlarınıza zaman ayırmaya çalışın. Oturduğunuz yere yeni taşınan biri sizi çok etkiliyor olabilir. Ona açılmanın tam zamanı. Yıldızlar sizin şarkınızı söylüyor ve size büyük bir şans veriyor. Birkaç gün uzaklara gidip her şeyden ve herkesten uzak kalıp istediklerinizi yapma duygunuz ağır basmaya başladı. Yakında yolculuk var. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız hızlanıyor. Böbreklerinizi üşütmeyin.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Aşk belki belli şeylerden ödün vermenizi gerektirebilir fakat emin olun kazandıklarınız daha fazla olacaktır. Korkularınızdan uzaklaşın. Birine bir hediye verin. Eğer bir arkadaşınız kendini kötü hissediyorsa, ona yardımcı olmaya çalışın. Kendinizle onur duyun ve istediklerinizi satın almaya çalışın. Bugün sizin için harika ve enerji dolu geçecek. Yaşam için gerekli fiziksel ve beyinsel enerjinin hepsine sahipsiniz. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinize karşı nazik olduğunuz sürece aranızda herhangi bir problem yok. Siz ya da o ilişkide patron olmak isteyebilir. Sizi tanımak isteyen insanlar var. İlk adımı siz atın ve onlarla iletişime geçin. Kendinizi boşlukta hissetmemek adına yeni hobiler edinmelisiniz. Ailede açıklama yapmanız gereken bir konu var, onlara iyi haberler vermeye çalışın. Başınızı ağrıtan bir evrak meselesinden sonunda kurtulacaksınız. Paralı günler var. Kilo vermek için diyetisyenin uygun gördüğü diyeti uygulayın.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sizi hala seven biri var. Bunu size hatırlatmayı unutsa da bunu bilmelisiniz. Sıkıcı bir projenin sonuna geldiniz, kurtulunca sırtınızdan büyük bir yük kalkacak. Sinirlerinizi yeniden oynatacak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez. İyi kaynaklarınız var fakat para geldiği gibi gidebiliyor. Harcamalarınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Keyif ve eğlenceye kendinizi kaptırırsanız sağlığınız olumsuz etkilenecek.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Duygularınızın ilk günkü etkisinden kurtulup daha mantıklı düşününce, bu işin olamayacağını siz de kabul ediyorsunuz. Ama tatlı hayallere dalmamak elinizde değil. İş hayatında son günlerde sinirlerinizi yıpratan olaylar yaşamanız, sağlıklı karar vermenizi engelleyebilir. Pahalı şeylere katılmak konusunda iki kere düşünmek isteseniz de lükslerle yaşamak tabii ki giderlerinizi gözle görülür oranda artıracaktır. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

Editör: Esra Seyirden