• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.099 %1.34
  • ETHERIUM 3.265 %0.49
36°

Aydın Haberleri

Aydın haberleri ve güncel Aydın gelişmeleri, Aydın ile ilgili tüm video, Aydın fotoğrafları ve Aydın haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


AYDIN

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir gün önce meydana gelen orman yangını sonrasında, bugün aynı bölgeden yine yangın ihbarı gelmesi ekipleri harekete...

AYDIN

Aydın'ın Didim ilçesinde 14 Temmuz tarihinde, hakkında kayıp ihbarı yapılan 78 yaşındaki vatandaş, ölü olarak bulundu.

AYDIN

Kuşadası Belediyesi Zabıta ekipleri, plajlarda uygulanan ücretsiz şezlong ve şemsiye kuralına uymayan işletmelere göz açtırmıyor.

AYDIN

Aydın'ın Nazilli ilçesinde zeytinlik ve ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

AYDIN

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sosyal Tesisleri’nin alt tarafında çıkan yangın, yaklaşık 2 saatlik yoğun çalışma sonucunda kontrol altına alındı,...

AYDIN

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, nem oranındaki artış da cadde ve sokakları boşalttı.

AYDIN

Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan 2. Koy Halk Plajı 'Mavi Bayrak' alırken, ilçede mavi bayraklı plaj sayısı 13'e yükseldi.

AYDIN

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde akaryakıt otomasyon sistemine müdahale ettiği tespit edilen akaryakıt istasyonuna 1 milyon TL ceza yazıldı.

AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesinde serinlemek için girdiği nehirde kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.

AYDIN

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, ATV ile çarpıştıktan sonra kamyonun altına savrulan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

AYDIN

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, kuru temizleme dükkanında yangın çıktı. Hızlıca yayılan yangın, büyük çapta maddi zarara yol açtı.

AYDIN

Tutuklu bulunduğu Söke cezaevinden 4 Temmuz tarihinde kaçan kaçan 1967 doğumlu B.A., Kuşadası'nda yakalanarak tekrar cezaevine gönderildi.