• DOLAR 33,09 %0.30
  • EURO 36,10 %0.26
  • ALTIN 2.597,70 %1.09
  • BİST100 11.118 %0.48
  • BITCOIN 63.720 %1.94
  • ETHERIUM 3.407 %2.01
37°

Bisiklet Haberleri

Bisiklet haberleri ve güncel Bisiklet gelişmeleri, Bisiklet ile ilgili tüm video, Bisiklet fotoğrafları ve Bisiklet haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SPOR

Milli bisikletçi Ahmet Örken, Çin'de yapılan Qinghai Lake Turu'nun 7. etabında birinci oldu.

SPOR

33. Yaz Olimpiyat Oyunları kapsamında Paris'te, Türkiye'yi temsil edecek olan milli sporcumuz Burak Abay, Erciyes Dağı’nin eteklerinde çalışmalarını sürdürüyor.

İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka tramvayında bisikletiyle seyahat eden bir yolcu, diğer yolculara rahatsızlık verince gerginlik yaşandı.

GÜNCEL

Rize'de bir vatandaş, bisikletini bankanın kapısına kilitleyince içeride bulunan müşteriler ve çalışanlar içeride kilitli kaldı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü ve Zincir Kıran Kadınlar Derneği iş birliği ile yürütülen “Kadın Kadına Bisiklet Eğitimi...

GÜNCEL

Market zinciri BİM, 28 Haziran Cuma'dan itibaren geçerli olan kataloğunu açıkladı. Markete, katlanabilir bisiklet geliyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü ve Bisikletli Ulaşımı Geliştirme Derneği (BUGEP) iş birliğiyle, 3 Haziran Dünya Bisiklet Gününde ESHOT...

İZMİR HABERLERİ

Bisiklet kullanıcıları; bisiklet yollarının artırılmasını beklerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Vasıf Çınar Bulvarı’ndaki bisiklet yolunu kaldırma kararı aldı.

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri kapsamında doğa temizliği ve bisiklet turu düzenlendi. Sivil toplum kuruluşlarının...

MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, husumetlilerinden kaçtığı iddia edilen kişinin, otomobille çarptığı bisikletli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'de yaşayan bisiklet tutkunu 52 yaşındaki Emine Aktürk, yurt dışından gelen bisikletli gezginleri evinde misafir ediyor.

MUĞLA

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Caretta Caretta Granfondo Bisiklet Yol Yarışı yapıldı.