• DOLAR 33,09 %0.29
  • EURO 36,04 %0.11
  • ALTIN 2.603,13 %1.30
  • BİST100 11.141 %0.68
  • BITCOIN 63.899 %1.94
  • ETHERIUM 3.421 %1.36
38°

Bodrum Haberleri

Bodrum haberleri ve güncel Bodrum gelişmeleri, Bodrum ile ilgili tüm video, Bodrum fotoğrafları ve Bodrum haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


MUĞLA

Bodrum Belediyesi ilçe genelinde, halk plajları ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı koylarda temizlik ve düzenlenme çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL

AFAD İstanköy Adası'nda, Muğla Bodrum'a 26.86 kilometre uzaklıkta 3.9 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.

MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan bir mesken icradan satışa çıkıyor.

MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde temizlik seferberliğinin ikinci etabı gerçekleştirildi.

MUĞLA

Limak tarafından Bodrum’da orman ve sit alanında yapılması planlanan Turizm Konaklama Tesisi Projesi için ' 'ÇED gerekli değildir'' kararı verildi.

EKONOMİ

Muğla'nın Bodrum ilçesine, "Mein Schiff 6" isimli kruvaziyer ile 2 bin 571 yolcu geldi. Gemiden inen turistler çarşıyı ve tarihi...

GÜNCEL

Kıyı Hareketleri Dayanışma Ağı (KIYIDA), Türkiye’de eş zamanlı olarak 16 bölgede “Kıyılar tüm canlı ve cansız varlıklarındır” sözleriyle basın açıklaması...

MUĞLA

Bodrum'da turizm sezonunun gelmesiyle birlikte inşaat yasakları 15 Mayıs itibariyle başladı. İnşaat yasaklarını dinlemeyen firmalar ise çalışmalarını sürdürüyor.

MUĞLA

Bodrum Belediyesi tarafından 2019 yılında projelendirilerek hayata geçirilen Bodrum Belediyesi Etrim Garaova Tarım Park, öğrencilerden yoğun talep görüyor.

MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, 47 düzensiz göçmen kurtarıldı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla da 1 kişi gözaltına alındı.

ÇEVRE

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 10 yıldır düzenlenen deniz dibi temizliğinde dalgıçlar 2,5 ton çöp çıkardı. Denize girenler deniz dibinde çıkan çöpleri...