• DOLAR 33,10 %0.25
  • EURO 36,11 %0.29
  • ALTIN 2.593,06 %0.91
  • BİST100 11.179 %1.04
  • BITCOIN 62.997 %0.51
  • ETHERIUM 3.396 %1.08
32°

Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SPOR

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, 23 yaşındaki milli oyuncu Oğuz Aydın'ı transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere İstanbul'a getirdi.

SPOR

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, Avusturya kampında Strasbourg ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 4-0'lık skorla mağlup etti.

SPOR

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un, TFF Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı için imza vermediği iddia edildi.

SPOR

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, Fransa'da yürütülen 'sahte menajer' soruşturması kapsamında tutuklandı.

SPOR

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcusu Edin Dzeko hakkında açıklamalarda bulundu.

SPOR

19 Mayıs tarihinde oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisinden sonra yaşanan olaylarla ilgili yürütülen soruşturmada, Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi Samuel’in ifade...

SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Graz kentinde sürdüren Fenerbahçe, Avusturya temsilcisi Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin golü Edin Dzeko'dan...

SPOR

Ali Koç’un yeniden Fenerbahçe’de başkan seçilmesinin ardından yönetimindeki görevlendirmeler belirlenmeye başladı. Fenerbahçe'nin asbaşkanı Acun Ilıcalı oldu.

SPOR

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, "şüpheli"...

SPOR

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi için imza töreni düzenlendi. Törende konuşan golcü oyuncu, "Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum" dedi.

SPOR

Fenerbahçe Beko, Amerikalı basketbolcu Nigel Hayes-Davis'in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığını duyurdu.

SPOR

İrfan Can Eğribayat'ın babası Ökkeş Eğribayat hayatını kaybetti.