• DOLAR 33,10 %0.30
  • EURO 36,02 %0.06
  • ALTIN 2.588,99 %0.75
  • BİST100 11.162 %0.88
  • BITCOIN 63.543 %1.34
  • ETHERIUM 3.422 %1.94
38°

Futbol Haberleri

Futbol haberleri ve güncel Futbol gelişmeleri, Futbol ile ilgili tüm video, Futbol fotoğrafları ve Futbol haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SPOR

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kasımpaşa başkanlarının, TFF'nin davetini geri çevirdiği ve EURO 2024'ü takip etmek için Almanya'ya gitmediği iddia...

SPOR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gürcistan karşısında iyi oynayıp, kazanmak istediklerini söyledi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu, hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak ameliyat olduğunu açıkladı.

SPOR

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 17. Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) bugün yapılacak tek maçla başlayacak.

SPOR

Real Madrid, 2024/25 sezonunda FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda mücadele edeceğini açıkladı.

SPOR

EURO 2024 hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'da Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı sakatlıkları sebebiyle bugün yapılan idmanda yer almadı.

SPOR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için geri sayım sürüyor. Turnuvada 4 farklı teknolojik sistem yer alacak. Bağlantılı top teknolojisi ise Avrupa...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, 8-9 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesinde başkan adaylarının kesinleşen yönetim kurulu listelerini duyurdu.

SPOR

Ege Üniversitesi Futbol Takımı, İstanbul'da düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Futbol Şampiyonası’nda, finalde Kütahya Dumlupınar Üniversitesini mağlup ederek şampiyon oldu.

SPOR

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç, seçimdeki rakibi Aziz Yıldırım'ı bir kez daha canlı yayına davet etti.

SPOR

Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Arda Güler'i tebrik etti.

SPOR

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Jose Mourinho bugün (pazar) İstanbul'a gelecek. Portekizli teknik adam, taraftara açık törende sarı-lacivertlilere imza atacak.