• DOLAR 33,70 %0.15
  • EURO 37,14 %0.35
  • STERLIN 43,65 %0.35
  • ALTIN 2.715,00 %2.18
  • BİST100 9.822 %-1.61
  • BITCOIN 59.184 %1.17
  • ETHERIUM 2.611 %0.22
34°

Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


GÜNCEL

Adana’da kim tarafından asıldığı belli olmayan ve üzerinde bir erkeğin fotoğrafı ile ‘Şerefsizdir, gördüğünüz yerde suratına tükürün’ yazılı ilan, görenleri...

GÜNCEL

Ağrı’da çıplak bir şekilde insanların arasında gezen kadın polisi alarma geçirdi.

GÜNCEL

"Tabutta Rövaşata" filmindeki rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Ahmet Uğurlu, yaşamını yitirdi. Ölüm haberini meslektaşları Zafer Algöz ve Cem Yılmaz duyurdu.

GÜNCEL

9 Guinness Rekoruna Sahip Vinod Kumar Chaudhary burnuyla klavyeden alfabeyi yazarak 26.73 saniye ile dünya rekoru kırdı.

GÜNCEL

Martı TAG kullanıcıları paylaşımlı yolculuk yönetmeliğinin çıkarılması talebiyle UKOME önünde eylem yaptı.

GÜNCEL

Araçlarını hatalı noktalara park eden sürücüler cezai yaptırımla karşılaşıyorlar. Peki hatalı park cezası ne kadar oldu? Hatalı park cezası 2024...

GÜNCEL

Şanlıurfa’da 5 gündür kayıp olarak aranan lise öğrencisinin cesedi sulama kanalında bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Varlıkları Dairesi Başkanı Oktay Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'un altında yeni tünellerin bulunduğunu açıkladı.

GÜNCEL

İsviçre'nin Zürih kentinde 1 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından uzun bir süredir yaşam mücadelesi veren Prof. Dr. Özlem Kumrular'ın...

GÜNCEL

Adana’da kendisinin “Mehdi” olduğunu öne süren bir kişi, adliyede bıçaklı eylem yaptı. Şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

GÜNCEL

Diyarbakır’daki Sanat Sokağı’nda tüm hizmetlerin Kürtçe verildiği kafenin işletmecisi Ramazan Şimşek gözaltına alındı.

GÜNCEL

Antalya Alanya'da Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Sınıf Öğretmenliği bölümünde okuyan 22 yaşındaki Ceylan Demir kaldığı yurtta ölü bulundu.