• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.396 %-1.09
  • ETHERIUM 2.474 %-2.55
32°

İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DÜNYA

Gazze Şeridi’nde 7 Ekim’den sonra doğan 115 bebek İsrail saldırılarında hayatını kaybetti.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı olağan meclisinin ilk oturumunda, İzmir'in İsrail'den Tel-Aviv ile olan kardeş şehir protokolünün oy birliğiyle...

DÜNYA

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü Kirby, İran’ın bu hafta İsrail'e saldırabileceğini öne sürdü.

DÜNYA

İsrail’in, El-Tabin okuluna düzenlediği füze saldırısında, içlerinde çocukların da olduğu 100’den fazla Filistinli hayatını kaybetti.

DÜNYA

Gazze Şeridi’ne giren az sayıdaki yardım kamyonuna değinen Ben-Gvir, “Kamyonları durdurursak 2 hafta içinde dizlerinin üstünde olurlar" dedi.

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze şehrinde sivillerin sığındığı bir okula sabah namazı sırasında gerçekleştirdiği saldırı sonucu 100'den fazla Filistinli hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail güçlerinin Lübnan’ın Sidon şehrinde bir araca düzenlediği saldırıda Hamas’ın üst düzey yetkilisi Samer al Hajj hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail savaş uçakları, Lübnan'ın güneyindeki Ayta ash Shab köyünü vurdu.

DÜNYA

İsrail, Lübnan'ın güneyine saldırı gerçekleştirdi. Saldırının ardından Hizbullah ise İsrail'e roket saldırısı ile karşılık verdi.

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureij Mülteci Kampı'na gerçekleştirdiği hava saldırısında 12 Filistinli hayatını kaybetti.

DÜNYA

Mısır, İsrail ve İran arasındaki gerginlik nedeniyle tüm havayolu şirketlerine yarın TSİ 03.00-07.00 saatleri arasında İran hava sahasından uzak durmalarını...

DÜNYA

Beyaz Saray Sözcüsü Jean-Pierre, "İsrail'i savunacağız fakat (İran'la) bu çatışmanın büyümesini veya yayılmasını istemiyoruz" dedi.