• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.394 %-1.35
  • ETHERIUM 2.474 %-2.55
32°

İzmir Büyükşehir Belediyesi Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel İzmir Büyükşehir Belediyesi gelişmeleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm video, İzmir Büyükşehir Belediyesi fotoğrafları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir yanındaki parkların zeminlerini yeniliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çatısı altında hizmet veren İzmir Su, kentin dört bir köşesine yayılıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dezavantajlı mahallelerde yaşayan vatandaşlar için temmuz ayında düzenlenen deniz gezileri memnuniyet yarattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Haziran’da başlattığı yaz spor okulları büyük ilgi görüyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Menemen Belediyesi’nin satışa çıkardığı taşınmazlar kapsamındaki 86 parsel için yürütmeyi durdurma ve iptal talebiyle dava açtı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İZSU, ESHOT ve iştirakleriyle ortak paydada buluşmasını sağlayacak, Raworth’un döngüsel ekonomi önerisinin İzmir’e uyarlandığı Gevrek Modeli gündeme...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent ulaşımında yapay zeka dönemini başlatacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, açtığı yeni yollarla kent içi trafiği rahatlatırken, yeni yerleşim alanlarına da ulaşımı kolaylaştırıyor.

İZMİR HABERLERİ

Cemil Tugay’ı protesto etmek üzere Egemenlik Evi önüne giden büyükşehir emekçileri, İzBB Genel Sekreteri Barış Karcı ve Tugay’ın Özel Kalemi...

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik eylem planı hazırlıyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Körfez temizliği sırasında Pasaport İskelesi yakınlarında kıyıya vuran Caretta caretta cinsi hasta bir deniz kaplumbağasını kurtardı.

İZMİR HABERLERİ

ESHOT, kadın şoför istihdamını artırmak amacıyla “Eşitliğe Sür” projesini geliştirdi ve projenin hayata geçirilmesi için AFD ile hibe sözleşmesi imzaladı.