• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.630 %4.73
  • ETHERIUM 3.499 %1.89
34°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

ESHOT'tan yapılan duyuruya göre, Buca'da Özmen Caddesi'nde yapılacak İZSU altyapı çalışmaları nedeniyle bazı otobüs hatlarında geçici güzergah değişikliğine gidilecek.

İZMİR HABERLERİ

Aliağa FK, Karaköprü Belediyespor 'dan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Raşit Şahingöz'ü kadrosuna kattığını duyurdu.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak silah imalathanesine yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

İZMİR HABERLERİ

Kamu kaynaklarını idareli kullanarak bütçesini koruyarak hizmet vermeyi hedefleyen Güzelbahçe Belediyesi, kurduğu atölyede kendi ekiplerince üretilen kent mobilyaları ilçede pek...

İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi’nin biri açık, ikisi kapalı olmak üzere 3 yarı olimpik havuzda açtığı yüzme kursları Bornovalıların yoğun ilgisiyle başladı.

İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 4 Temmuz Perşembe günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

İZMİR HABERLERİ

Hollanda'nın Leiden Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren CWTS Leiden Sıralama Sistemi “2024 Yılı Dünya Üniversiteleri Sıralaması” açıklandı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesindeki orman yangınına, 6 uçak, 3 helikopter olmak üzere havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yoğun duman sebebiyle Sabuncubeli...

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin orman yangınlarına müdahale eden ateş savaşçıları, son yılların en zorlu dönemini yaşıyor.

İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, hasta nakil ambulansı ve uzman sağlık personelleri eşliğinde yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara ulaşım desteği sunuyor.

İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda yıpranan malzemeleri yeniliyor.