• DOLAR 34,04 %0.07
  • EURO 37,82 %0.26
  • STERLIN 44,82 %0.26
  • ALTIN 2.727,50 %-0.04
  • BİST100 9.985 %0.00
  • BITCOIN 57.460 %0.83
  • ETHERIUM 2.413 %0.54
26°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İzmir'in Torbalı ilçesinde bulunan bir arsa icradan satışa çıkıyor.

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

20 bin kişilik Smyrna Tiyatrosu'nda kazı çalışmaları yeniden başlarken, alan kazıldıkça adeta tarih fışkırıyor.

Murat Bakan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın bir televizyon programında göçle ilgili yaptığı açıklamalara yönelik konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın (İzBBŞT) Türk tiyatrosuna emek vermiş önemli isimleri bünyesinde bulunduran yeni Danışma Kurulu önümüzdeki sezon için...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 8 Eylül’de 12’ncisini yapacağı 9 Eylül Uluslararası İzmir Yarı Maratonu için kayıt dönemi sürüyor.

Kadifekaleli kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Güçlendirme Tohumları Projesi” kapsamında oluşturulan serada kaktüs ve sukulent bitkileri üretiyor.

İzmir’in Konak ilçesinde ticari taksi ve otomobil çarpıştı, kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

İzmir’deki barajların doluluk oranları sağlıktan gıdaya birçok önemli alanı etkileyebilmektedir. Ancak özellikle sıcak yaz ayında özellikle yağışların az olması nedeniyle...

Ödemiş’te yaşanan kazada bir otomobil, Üzümcü Mahallesi yakınlarında dere yatağına yuvarlandı. Kazada 6 yaralı var.

İzmir Büyükşehir'in ücretsiz olarak düzenlediği gençlik kampları ve deniz etkinlikleri, Özdere 100. Yıl Gençlik ve Spor Yerleşkesi’nde gençleri buluşturdu.

İzmir'in Seferihisar, Menderes, Karaburun ve Urla ilçeleri açıklarında, 23'ü çocuk 112 düzensiz göçmen kurtarıldı.