• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.400 %-4.06
  • ETHERIUM 2.280 %-5.25
37°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İzmir’deki barajların doluluk oranları sağlıktan gıdaya birçok önemli alanı etkileyebilmektedir. Ancak özellikle sıcak yaz ayında yağışların az olması nedeniyle barajlarda...

İzmir'de 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminde kaybedilen vatandaşlarımızı anıldı, “Afet bekleyen ülke olmayalım“ mesajı verildi.

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangınında onlarca dönüm alan zarar gördü. Yanan alanlar dron ile havadan görüntülendi.

Azerbaycan'ın Türkiye'deki orman yangınlarının söndürülmesine destek vermek amacıyla dün gece gönderdiği BE-200ÇS amfibi uçağı İzmir'e indi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yüzde 50 indirimli hizmet verecek.

İzmir'de devam eden yangınların şehir merkezine yaklaşması, yapı güvenliği ve yangın önlemleri konularında uzmanların uyarılarını bir kez daha gündeme getirdi.

SPOR

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un saha kenarında yaşadığı olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

SPOR

Sar-lacivertliler, Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası açıklama yaptı.

İzmir’de çıkan yangınların söndürülme mücadelesine bir destek de Kuşadası Belediyesi’nden geldi. Kuşadası Belediyesi’ne bağlı 2 su tankeri bölgeye sevk edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Karşıyaka Yamanlar Dağı’nda başlayan ve birçok yerleşim yerini de tehdit eden orman yangınlarına karşı, uyumadan,...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay’ın eşi Öznur Tugay, Karşıyaka ve Bayraklı’da yangından zarar gören evlerdeki yurttaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

DEM Parti Demokratik Yerel Yönetimler Kurulu, "DEM Parti Belediyeleri olarak yangının ilk anından itibaren İzmir halkıyla dayanışma içerisinde olduk" açıklamasında...