• DOLAR 33,03 %0.08
  • EURO 36,03 %-0.01
  • ALTIN 2.577,91 %0.32
  • BİST100 11.065 %0.00
  • BITCOIN 65.000 %3.83
  • ETHERIUM 3.450 %3.88
29°

Orman Haberleri

orman haberleri ve güncel orman gelişmeleri, orman ile ilgili tüm video, orman fotoğrafları ve orman haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


MANİSA

Manisa'nın Soma ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale havadan ve karadan başlatıldı.

GÜNCEL

Bulgaristan’da çıkan orman yangını Edirne'nin bazı sınır köylerine kadar dayandı. Yangının köylere sıçrama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri ve köy halkı...

MUĞLA

Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Akbelen Ormanı’nda YK Enerji’nin maden sahası etrafına dikenli tel çekilmeye başladı. Köylüler ise duruma tepki gösterdi.

MANİSA

Manisa ili Gölmarmara İlçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

İZMİR HABERLERİ

zmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

AYDIN

Aydın'ın Germencik ilçesi Dağyeni Mahallesi yakınlarında saat 17.50 sıralarında yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

MANİSA

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangının havadan ve karadan müdahale ediliyor.

MUĞLA

Muğla’nın Milas ilçesinde, tarım arazisinde başlayan yangına müdahaleler sürüyor. Bölgeye çok sayıda hava ve kara ekibi sevk edildi.

İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Aliağa ilçesinde otluk alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle evlere ve beş yıldızlı bir otele sıçramadan söndürüldü.

GÜNCEL

Antalya'nın Aksu ilçesinde yerleşim yerlerine yakın noktada başlayan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alanda etkili olan yangın...

MANİSA

Manisa'nın Kula ilçesinde, makilik ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.