• DOLAR 33,08 %0.27
  • EURO 36,04 %0.12
  • ALTIN 2.610,11 %1.57
  • BİST100 11.139 %0.67
  • BITCOIN 64.555 %2.4
  • ETHERIUM 3.450 %2.74
38°

Savaş Haberleri

savaş haberleri ve güncel savaş gelişmeleri, savaş ile ilgili tüm video, savaş fotoğrafları ve savaş haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DÜNYA

İsrail'in Han Yunus'ta Filistinlilerin sığındığı okulu vurması sonucu çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.

DÜNYA

İsrail’in ateşkes müzakereleri gölgesinde yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 38 bin 153’e yükseldi.

DÜNYA

Rusya ve Ukrayna arasında anlaşma zemininin oluştuğu İstanbul'da yaşananlar hakkında Rus yetkililerden yeni bir açıklama geldi.

DÜNYA

Netanyahu haftalık kabine toplantısında Gazze Şeridi’nde devam eden saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada, Tüm hedeflerimize ulaşana kadar savaşı sona erdirmeyeceğiz” dedi.

DÜNYA

La Casa de Papel'deki Berlin karakteriyle adını bütün dünyaya duyuran Pedro Alonso O'choro, Gazze halkının sesi oldu.

POLİTİKA

Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada “Üçüncü dünya savaşı riski var mı derseniz tabii ki bir ihtimal. En hazırlıklı ülkelerden...

DÜNYA

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus silahlarını Kuzey Kore dahil bölgelere sevk etme hakkını saklı tuttuklarını bildirdi

DÜNYA

İsrail Din Hizmetleri Bakanı Michael Malchieli, Bakanlığının Lübnan ile olası bir savaş nedeniyle büyük cenaze törenlerine hazırlandığını söyledi.

DÜNYA

İsrail medyasına göre Başbakan Binyamin Netanyahu, dün gece savaş kabinesinin resmen feshedildiğini kabine üyelerine bildirdi.

İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karabağlar ilçesinde motosiklet ile hafif ticari aracın karıştığı feci kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Hatay ilinin Payas ilçesindeki bir dönercide tüp patladı. Şiddetli patlama üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Çevredeki dükkanlar ve...

GÜNCEL

Yazar Azra Kohen'in sosyal medya hesabından İsrail'in Filistin saldırıları ile ilgili yaptığı ve tepki çeken yorumunun ardından Everest Yayınları, yazar...