• DOLAR 33,05 %0.12
  • EURO 36,06 %0.07
  • ALTIN 2.575,98 %0.24
  • BİST100 11.065 %0.00
  • BITCOIN 64.500 %3.12
  • ETHERIUM 3.440 %2.93
29°

Sıcaklık Haberleri

sıcaklık haberleri ve güncel sıcaklık gelişmeleri, sıcaklık ile ilgili tüm video, sıcaklık fotoğrafları ve sıcaklık haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yeni hafta ile birlikte sıcaklıklar iyice artacak. İç kesimlerde sıcakların 40 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

İzmir'de sıcak havalar kendini iyice hissettirmeye başlıyor. Sıcaklıklar önümüzdeki hafta 37 dereceye kadar yükselecek.

İzmir yeni haftaya sıcak başlıyor. Bu hafta sıcaklıklar iyice yükselecek. Önümüzdeki pazartesi sıcaklığın 36 derece olması bekleniyor.

MUĞLA

Küresel iklim değişikliğinin etkileri her geçen yıl artarken, hava sıcaklıklarındaki artış da her yıl yeni bir rekor kırıyor. Dünya genelinde...

İzmir'de özellikle hafta sonu yaz havası etkili oldu. Vatandaşlar soluğu denizde aldı. Peki bu hafta İzmir'de havalar nasıl olacak?

İzmir'de havalar ısınmaya başlıyor ancak çöl tozu da beraberinde geliyor. Özellikle astım hastaları maske takmaları konusunda uyarıldı.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün yurt genelinde hava sıcaklıklar 2-4 derece artacak.

İzmir'de havalar daha da ısınacak. Yeni haftada sıcaklıkların 30 dereceyi geçmesi bekleniyor

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, yurt genelinde mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının, mevsim normallerinin altına ineceğini kaydetti.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'de düşen sıcaklıklar yeniden yükselişe geçiyor. Sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkacak.

İZMİR HABERLERİ

Türkiye'de etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle ilkbahardan çok yaz mevsimini anımsatan sıcaklıklar yaşanırken, yeni yılda sıcak rekorlarının devam etmesi...