• DOLAR 33,09 %0.16
  • EURO 36,22 %0.40
  • ALTIN 2.613,08 %-0.33
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 63.800 %-0.93
  • ETHERIUM 3.392 %-1.8
38°

Spor Haberleri

spor haberleri ve güncel spor gelişmeleri, spor ile ilgili tüm video, spor fotoğrafları ve spor haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SPOR

Aliağa Petkimspor, son olarak TOFAŞ forması giyen şutör gard Mustafa Kurtuldum’u kadrosuna kattığını açıkladı.

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının bu hafta sonu gerçekleştirilecek YKS ile denk geleceğini belirterek bir özür açıklaması...

SPOR

Aliağa FK, 37 yaşındaki orta saha oyuncusu Mithat Yaşar’la resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla yollarının ayrıldığını duyurdu.

SPOR

Aliağa Petkimspor, Bosna Hersek Milli Takım'ının efsane basketbolcularından Kenan Bajramovic'i altyapıya ‘Bireysel Gelişim Antrenörü' olarak getirdi.

SPOR

Altınordu, Alman ekiplerinden TS Dortmund takımında forma giyen stoper Ali Çırak'ı kadrosuna kattı.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, 8-9 Haziran'da yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesinde başkan adaylarının kesinleşen yönetim kurulu listelerini duyurdu.

SPOR

Fenerbahçe, Portekizli yeni teknik direktörü Jose Mourinho'ya, 2024-2025 ve 2025-2026 sezonları için sezonluk 10 milyon 500 bin Euro garanti ücret...

SPOR

TFF 2. Lig’e düşen Altay’da Eren Erdoğan’ın ardından Salih Sarıkaya’nın da sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

SPOR

Ege Üniversitesi Futbol Takımı, İstanbul'da düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Futbol Şampiyonası’nda, finalde Kütahya Dumlupınar Üniversitesini mağlup ederek şampiyon oldu.

SPOR

A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin ikinci haftasındaki ilk maçında Slovenya’ya 3-0 mağlup oldu.

SPOR

Pınar Karşıyaka’nın forvet oyuncusu Kelan Martin’in, yeni sezonda Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

SPOR

Milletler Ligi'nde 8'de 6 ile yoluna devam eden Filenin Sultanları'nda sakatlığı bulunan isimlerden Zehra Güneş, kötü haberi sosyal medyadan duyurdu.