• DOLAR 33,10 %0.25
  • EURO 36,11 %0.29
  • ALTIN 2.593,06 %0.91
  • BİST100 11.179 %1.04
  • BITCOIN 62.997 %0.51
  • ETHERIUM 3.396 %1.08
32°

Torbalı Haberleri

Torbalı haberleri ve güncel Torbalı gelişmeleri, Torbalı ile ilgili tüm video, Torbalı fotoğrafları ve Torbalı haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Malzeme ve Metalurji Mühendisi Erhan Mataracı, İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde meydana gelen patlamayı değerlendirdi.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin lokanta sahibi kadın gözaltına alındı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği 63 kişinin de yaralandığı patlamanın yaşandığı yerde hasar tespit çalışmaları başladı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 kişinin öldüğü, 63 kişinin de yaralandığı patlamanın yaşandığı bölgeye gelen AFAD Başkanı Okay Memiş, "Çevre, Şehircilik...

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde meydana gelen tüp patlamasında da hayatını kaybeden 5 kişinin kimlikleri açıklandı

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir restoranda patlama meydana geldi, ilk bilgilere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi yaralandı.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, Torbalı Ayrancılar Mahallesi'ndeki patlamanın bir iş yerindeki sanayi tipi tüpten kaynaklandığın açıkladı. 5 kişinin öldüğü, 57...

İZMİR HABERLERİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çeşme ve Torbalı’da çıkan yangınların kontrol altına alındığını söyledi.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bugün 8'i orman, 8'i kırsal alanda olmak üzere toplam 16 yangın çıktı, yangınlardan 11'i kontrol altına alındı.

İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi, 2 Temmuz 1993’te yaşanan Madımak olaylarının 31. yıl dönümü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenleyecek.

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde belediye binası olarak projelendirilen ancak yarım kalan bina, hırsızlar tarafından talan edilerek harabeye çevrildi.

İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi ‘Bu Dünya Hepimizin’ temasıyla Türkiye'nin en kapsamlı doğa ve yaşam festivali olacak olan TorPatiFest’e imza atacak.