• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %2.24
  • ETHERIUM 2.435 %3.22
33°

Transfer Haberleri

transfer haberleri ve güncel transfer gelişmeleri, transfer ile ilgili tüm video, transfer fotoğrafları ve transfer haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


SPOR

Beşiktaş, Suudi Arabistan’da kariyerine devam eden dünyaca ünlü futbolcuyu renklerine bağlamak üzere. Sadio Mane, siyah-beyazlı formayı giymeye çok yakın.

SPOR

Fenerbahçe, Omar Fayed'in kiralık olarak Beerschot kulübüne transfer olduğunu açıkladı.

SPOR

İzmir ekiplerinden Bornova 1877 Spor Kulübü, Utkan Gökçen ile anlaşma sağladı. Gökçen, 3 yıllığına Bornova forması giyecek.

SPOR

Lige şampiyonluk parolası ile başlamaya hazırlanan Karşıyaka’da transfer haberleri art arda geliyor. Yeşil kırmızılılar 3 transferi aynı günde duyurdu. Tecrübeli...

SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Transfer döneminin kapanmasına bir hafta kala Göztepe’de Paul Onachu belirsizliği yaşanıyor. Sarı kırmızılılar, bonservisi Southampton’da bulunan Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak...

SPOR

Galatasaray, Napoli'den Victor Osimhen'in kiralandığını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, Osimhen'e 2024-2025 sezonu için 6 milyon euro maaş vereceğini bildirdi.

SPOR

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'in Benfica takımına transfer oldu.

SPOR

Galatasaray’ın, İtalyan ekibi Napoli’den kiralık olarak anlaşma sağladığı Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen, İstanbul’a geldi.

SPOR

Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın Portekiz'in Rio Ave kulübüne kiralık olarak transfer olduğunu açıkladı.

SPOR

Göztepe'de kadro dışı kalan Yalçın Kayan'ı 1. Lig'in yeni ekiplerinden Iğdır FK kadrosuna katmak istiyor.

SPOR

Fenerbahçe, Faslı defansif orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı kadroya kattığını resmen açıkladı.