• DOLAR 33,07 %0.16
  • EURO 36,06 %0.06
  • ALTIN 2.575,58 %0.22
  • BİST100 11.065 %0.00
  • BITCOIN 64.600 %4.87
  • ETHERIUM 3.459 %4.84
29°

Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor.

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çeşme'de ormanlık alanda çıkan yangında hayatını kaybeden yurttaşlar için başsağlığı mesajı yayınladı.

YAŞAM

Özellikle yaz aylarının kabusu olan orman yangınlarında ne yapmamız gerekir?

İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Çeşme ilçesi Delikli Koy mevkiinde 3 kişinin yaşamını yitirdiği orman yangını kontrol altına alındı. İzmir Valisi Süleyman Elban, bölgede...

İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Çıkan yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

İZMİR HABERLERİ

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ilçede yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

MANİSA

Manisa'nın Soma ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale havadan ve karadan başlatıldı.

AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında 12 Temmuz'da başlayan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir’in unutulmaz yangınından sağ çıkan nadir yapılardan biri de bugün İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak hizmet veren tarihi bina.

MUĞLA

Muğla Marmaris ile Yunanistan açıklarında ahşap bir gezi teknesinde çıkan yangından 36 kişiyi kurtaran dalış teknesi kaptanı Mustafa Tuncer Uysal...

MUĞLA

Marmaris'te ahşap tur teknesinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Tahliye ve söndürme çalışmaları devam ediyor.

AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde, kağıt fabrikasında çıkan yangını kontrol altına almak için uygulanan müdahaleler sürüyor. Yangında 47’nci Saat geride kaldı.