Cem Yılmaz yeni gösterisi sırasında bir seyircinin 'Sizin için Gebze'den geldik' demesinin üstüne 'Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi. O böyle konuşuyor ya böyle 'naber a*k, iyi sen a*k', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?' cevabını verince ortalık karışmıştı.

Veteran Komedyen atışması

Hasan Can Kaya duyduklarının üstüne Yılmaz'a "Veteran komedyen" benzetmesi yapınca ortalık iyice kızışmıştı. Cem Yılmaz'dan ise G.O.R.A göndermesi gecikmemişti.
Cem Yılmaz gönderme yapmalara doyamazken, Hasan Can Kaya kendisine bu konuda soru gelince "Tadında yani bence şakalaştık" diyerek durumu alttan almayı tercih etmişti.
Atışmalar sona erdi derken, "teginart" isimli dijital içerik üreticisi, izlenme rekorları kıran Breaking Bad dizisini Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz'a uyarladı.

Cem Yılmaz, Walter White oldu

Yapay zeka ile ikonik Breaking Bad sahnesine Yılmaz ve Kaya'nın yüzlerini yerleştirerek efsane diziye yeni bir bakış açısı getirdi. 
Cem Yılmaz'ın Walter White olması ve videonun sonunda kazanması Hasan Can Kaya'nın hayranları tarafından manidar bulundu. Öte yandan videoda Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'ın eniştesi Tolga Çevik'in de Cem Yılmaz'ı destekler şekilde yer aldığı görüldü.

Hasan Can Kaya: Süper olmuş. Emeğinize sağlık

Teginart istagram hesabında  "O zaman ben de konuyu böyle kapatayım. Küçük bir Joking Bad mevzusu... :)" diyerek paylaşım yaptı. 
1g
hasancankaya da, "😂 Süper olmuş. Emeğinize sağlık" diye yorum yaptı.

Breaking Bad'in Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya versiyonu: Joking Bad

Kaynak: https://www.instagram.com/teginart/