İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi katılımcıları arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenen “İAOSB Yaza Merhaba Gecesi” İAOSB Sanayici Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirildi. Berkan Yeniçeri ve Tezgah ile DJ Mono’nun sahne aldığı gece, İzmir iş dünyasını bir araya getirdi.
İAOSB Vakfı Kadılar Kulübü adına konuşma yapan Şule Karabağlı, Cumhuriyetin 100. yılında 100 öncü kadınla yola çıkan kulübün kadın odaklı faaliyetleri hakkında bilgi vererek, tüm kadınları kulübe üye olmaya davet etti.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace de Bölge’de yürütülen projelere kısaca değinerek, “Yazın enerjisi ile üretmeye, gelişmeye ve ekonomiye katkı sunmaya devam ederken, Bölgemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gecenin düzenlenmesine destek olan firmalara da ayrıca teşekkür eden Karace, EGESİT ve Premium GYM firmalarının temsilcilerine, teşekkür plaketlerini takdim etti.

Dj Mono, Berkan Yeniçeri ve Tezgah’ın başarılı performansları ile konuklar unutulmaz bir gece yaşarken, Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin müzik grubu Kokpit de verdiği mini konserle ayakta alkışlandı. 

Kaynak: Bülten