Yiğit SÜTCÜ- Bucaspor ile 2020-2021 sezonunda 3. Lig'de şampiyonluk yaşayan deneyimli teknik Uğur Balcıoğlu, göreve başlamasının ardından iddialı açıklamalar yaptı.

Balcıoğlu, Bucaspor’u önceki dönemlerde yaşadığı güzel günlere geri döndürmeyi planladığını açıklayan Balcıoğlu, transfer yasağı hakkında konuştu.

Transfer yasağı var, maç kazanma yasağı yok

Sezon öncesi çalışmaların olumlu şekilde ilerlediğini belirten Balcıoğlu, "Bucaspor 1928'in transfer yasağı var. Ancak maç kazanma yasağı yok. Biz takım olarak sezon öncesinden bir hedefe odaklandık. Yasağın olması maç kazanamayacağız anlamına gelmiyor. Gücümüzü ve kalitemizin farkındayız." ifadelerini kullandı.

Teknik ekip şekilleniyor

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayacak sarı lacivertlilerde, teknik kadroya yeni bir isim katıldı. Geçen sezon 2. Lig'deki Diyarbekirspor'da teknik direktör Hakan Yılmaz'ın yardımcılığını üstlenen 29 yaşındaki genç antrenör, yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bucaspor teknik ekibinde çalışacak.

Atletik performans antrenörü

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan atletik performans antrenörü Mehmet Polaterce, antrenörlük kariyerine Aydın Yıldızspor’da başladı. Süper Amatör Lig'de mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor’un ardından 3. Lig'deki Kuşadasıspor ve Bölgesel Amatör Lig'den Sökespor’da görev yaptı. Polaterce, son olarak Diyarbekirspor takımında görev yapıyordu.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ