TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden İzmir’in köklü takımlarından Karşıyaka, uzun yılların ardından ligde altıda altı yaparak liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Yeşil kırmızılılar, Düzcespor karşısında galip gelerek tarihi bir rekora imza attı. Deplasmanda son dakika golüyle kazanmayı başaran yeşil kırmızılılar, maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Karşıyaka bu sonuçla 19 puanla ilk sıraya yükseldi. Yeşil kırmızılılar önümüzdeki hafta evinde Tokat Plevne Belediyespor ile karşılaşacak. 

Bergama, zorlu maçtan galip ayrıldı

Sezon boyu TFF’ye yapılan başvuru sonucunda ismi İzmir Çoruhlu Sportif olarak değiştirilen Bergama Belediyespor, dün karşılaştığı 1926 Polatlı Belediyespor karşısında 5-3 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı. TFF 3. Lig 4. Grup’ta topladığı 8 puanla 8. sırada yer alan İzmir temsilcisi, önümüzdeki hafta Talasgücü Belediyespor deplasmanına çıkacak.  

Aliağa farklı kazanmayı bildi

Hafta sonu karşılaştığı Karabük İdmanyurdu’nu 4-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup etmeyi başaran Aliağa, TFF 3. Lig 3. Grup’ta 13 puanla 3. sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi önümüzdeki hafta Çankaya FK ile deplasmanda karşılaşacak. Aliağa’nın hedefi zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek liderlik yarışında bir adım öne geçmek. 

Bornova FK kötü gidiyor

Lige iyi bir başlangıç yaparak TFF 3. Lig 1. Grupta ilk haftalarda liderlik koltuğunda oturan Bornova FK, Tokat Belediyespor’a 1-0 kaybederek kötü gidişatı durduramadı. 3 haftadır kazanamayan Bornova FK topladığı 11 puanla 6. sıraya geriledi. İzmir temsilcisi, önümüzdeki hafta Velimeşespor ile evinde oynayacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ