Yiğit Sütcü- TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü Karşıyaka, Kuşadasıspor’a konuk olacak. Ev sahibi ekibin kendi stadındaki bakım çalışmaları nedeniyle mücadele Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanacak. Kuşadası yönetimi, Karşıyakalı taraftarlar için 5000 kişilik kontenjan ayırdı.

Kuşadası deplasmanına gitmek isteyen yeşil beyazlı taraftarları, kötü, bir sürpriz bekliyor. Kuşadası yönetimi, deplasman biletlerini 400 TL’ye satışa çıkardı. Bu duruma tepki gösteren taraftarlar, 3. Ligde 400 TL’ye bilet satılmasını sert ifadelerle eleştirdi. Karşıyaka, Alsancak Stadyumu’ndaki maçlarda misafir takımın biletlerini 125 TL’den satıyor.

Kuşadası’nın planı ne?

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kuşadasıspor, 0 puanla son sırada yer alıyor. Bu sezon, ligde bir iddiası bulunmayan Aydın temsilcisinin, İzmir’den gelecek taraftarlardan fahiş fiyatla bilet satarak, ekonomik olarak fayda sağlamaya çalıştığı iddia edildi. Karşıyaka taraftarının ise bu duruma tepki göstererek maça gitmeyeceği öğrenildi. 

Kaf Kaf, seriye devam etmek istiyor

Ligde, Silifke Belediyespor ile aynı puanda bulunan ve grupta averaj farkıyla 2. sırada bulunan Karşıyaka geçen hafta karşı karşıya geldiği Bornova FK’ye evinde 2-1 galip gelmişti. Yeşil kırmızılılar, Kuşadası deplasmanında da kazanarak seriyi devam ettirmeyi planlıyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ