Yiğit SÜTCÜ- İzmir’de oynanan Türkiye - İzlanda maçı için şehre gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim E. Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet Karşıyaka Spor Kulübü binasında ağırlandı. Ziyaret, kulübün sosyal medya hesabından paylaşılınca Karşıyaka taraftarları ziyarette stat konusunun gündeme gelmemesine tepki gösterdi.

Kulüp, ziyareti sosyal medyadan paylaştı

Yeşil kırmızılı kulübün resmi hesaplarından yapılan paylaşımda, “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim E. Hacıosmanoğlu, Kulübümüzü ziyaret etti. Yurtdışında olduğu için Başkanımız İlker Ergüllü’nün katılamadığı ziyarette; Eski Başkanımız ve Danışma Kurulu Başkan Vekilimiz Azat Yeşil, Futbol Altyapı Başkanımız Mehmet Karal, Futbol Altyapı Yöneticimiz Mustafa Giray, Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, Sportif Direktörümüz Ahmet Akteke yer aldı ve Hacıosmanoğlu’na Kulübümüzün planladığı altyapı tesisleri hakkında bilgi verildi. Proje çalışmaları için ise TFF'de ayrıntılı görüşme yapılması kararlaştırıldı” ifadelerine yer verildi.

Taraftar tepki gösterdi

Kulübün ziyareti içeren paylaşımının altına, yeşil beyazlı taraftarlar tarafından yüzlerce yorum yazıldı.

Yorumlarda genel olarak stat konusunun neden gündeme getirilmediğine tepki gösterilirken, Başkan Ergüllü’nün buluşmaya katılmamasına da dikkat çekti. Taraftarlar, ezeli rakipleri Göztepe’nin stadında milli maç oynanırken, Karşıyaka’nın kendine ait bir stadı olmamasını sert ifadelerle eleştirdi.

Öte yandan İlker Ergüllü’nün yurt dışında bulunması sebebiyle katılamadığı öğrenildi.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ