Yiğit SÜTCÜ- Geçen sezon ve 2019-2020’de iki kez, 2020-2021 sezonunda ise 1 kez 4 maçlık galibiyet serileri yakalayan İzmir temsilcisi, bu süreçte devamını getirememişti. Bu hafta da kazanırsa, 5 sene sonra 5 maçlık galibiyet serisi elde edecek olan yeşil kırmızılılarda, teknik direktör Ahmet Reşit Akçay, ipi sıkı tutuyor.

Rehavete yer yok

Deneyimli teknik adam, 4’te 4 yapan takımın iyi gidişini sürdürmek için oyuncuları ile yakından ilgileniyor. Gerçekleşen idmanlarda oyuncular ile tek tek ilgilenen Akçay, takımı rehavete kapılmama konusunda sıkça uyarıyor. İç sahada alınan Bornova FK galibiyetinin ardından lig sonuncusu Kuşadasıspor ile oynayacak yeşil kırmızılılarda hedef mutlak galibiyet. Liderlik yarışının içerisinde olmayı hedefleyen Kaf Kaf, zayıf rakibi karşısında hata yapmak istemiyor.

Vefat ve başsağlığı 

Öte yandan Karşıyaka Spor Kulübü, vefat eden eski yöneticilerinden Mustafa Karagöz’ün vefatının ardından bir taziye mesajı paylaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, “1981 ile 1993 yılları arasında Kulübümüzde yöneticilik yapan, Karşıyaka Çarşısı esnaflarından Mustafa Karagöz'ün vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Mustafa Karagöz'e Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenleri başta olmak üzere, tüm camiamıza başsağlığı diliyoruz.“ İfadeleri yer aldı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ