Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, kulüp olarak üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirdiklerini belirterek, “Futbolda TFF 3. Lig 1. Grup’ta iki hafta sonunda 4 puan aldık. Basketbol Süper Ligi ve Şampiyonlar Ligi için iddialı transferler yaptık. Kadın voleybolunda ise Sultanlar Ligi’ne geri dönmeyi hedefliyoruz. Şimdi taraftarlarımızın desteği çok önemli. Pazar günü Elazığ FK ile oynayacağımız maçta tribünleri dolduracaklarına inanıyoruz” dedi.

İddialı kadrolar oluşturduk

Yaz döneminde, sabit gelir ve sponsor desteği olmadan önemli transferler yaptıklarını hatırlatan Ergüllü, taraftarlara şu şekilde seslendi:

“Taraftarlarımız bizden iddialı transferler bekledi, hatta eleştiriler aldık. Ancak tüm branşlarda kendi katkımızla beklentileri karşılayacak kadrolar oluşturduk. Artık eleştirilerin zamanı değil, tribünlerde yanımızda olma zamanı. Taraftar desteğiyle hedeflerimize ulaşacağız.”

Bursaspor örneği verildi

Bursaspor’un geçen hafta 41 bin 300 biletli seyirciyle 3. Lig’de rekor kırdığını anımsatan Ergüllü, Karşıyaka taraftarını da bu başarıya katılmaya davet etti. “Rakiplerimizin hem tribün hem de siyasi desteğini görüyoruz. Biz de iyi günde, kötü günde birlikte olmalıyız” diye ekledi.

Taraftarlarımızla birlikte yürüyeceğiz

Son olarak, basketbol maçları için satışa sunulan kombinelere de ilgi beklediklerini belirten Ergüllü, taraftar desteğinin tüm branşlarda kritik olduğunu vurgulayarak, “Hedefe giden yolu taraftarlarımızla birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu. Karşıyaka camiasını tribünlerde bir araya gelmeye çağırdı.

Kaynak: Haber merkezi