Önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmek üzere Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'ne geldi. 
Özel, Kılıçdaroğlu'nu kapıda Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile birlikte karşıladı. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 2 buçuk saat süren görüşmesi sona erdi. Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nden ayrıldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Özel ile Erdoğan görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabından; "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımında bulunmuş, Özel de "Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz" açıklamasını yapmıştı. İkilinin görüşmesinin ana başlıklarından birinin de bu açıklamalar olduğu belirtilmişti. 

CHP'den yapılan açıklamada, Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde önceki genel başkanlar Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak Erdoğan ile yapacağı görüşmenin çerçevesine dair bilgi verdiği, onların görüş ve önerilerini aldığı belirtilmişti. Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından ilk yüzyüze görüşmeyi Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdi.

Kaynak: ANKA