Ne Şirince ne Birgi: Taş evleri ve dar sokakları ile yeniden doğan bir köy Ne Şirince ne Birgi: Taş evleri ve dar sokakları ile yeniden doğan bir köy

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Kınıklı Mahallesi'nde, Çamlık Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alperen Karaca (19) ile Enes Ali H. (19) arasında kız meselesi nedeniyle başlayan sözlü tartışma, telefonda devam etti. Taraflar, konuşarak meseleyi çözmek için buluşmaya karar verdi. Ancak her iki genç de yanlarına arkadaşlarını alarak parkta bir araya geldi.

Buluşma noktasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yanında bıçak getiren Enes Ali H., Alperen Karaca’yı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastanede hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Alperen Karaca, en yakın hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Karaca’nın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: İHA