SEMRA İĞTAÇ - Korkmaz, Kadifekale’de partili gençlerle kır bahçesinde buluşarak seçim sürecini değerlendirdi. Etkinlikte Basmane Platformu Sözcüsü Münir Tunç ve Kadifekale Platformu Sözcüsü Aziz Arat da yer aldı. CHP’li gençler, Korkmaz’a önerilerini ve beklentilerini iletti.

Tüm semtlerde varız

Korkmaz, CHP Konak İlçe Örgütü’nün etkili olduğu tüm semtlerde ve CHP üyesi gençlerin bulunduğu her yere ulaşmaya çalıştığını belirtti. “Burada bir şölen havası var. Yerel seçimde Münir Tunç ve Aziz Arat ile birlikte çok başarılı çalışmalar yürüttük. Aktif gençler olarak bu süreçten çok şey öğrendik. Şimdi burada yüksek bir katılım görüyoruz. Bu bizim için en büyük güç” dedi.

Kadifekale ve Basmane’den gençlerin aileleriyle birlikte kendilerine destek vermesinin büyük mutluluk olduğunu belirten Korkmaz, “Bizi kendi evladınız gibi bağrınıza bastınız. Artık Kadifekale ve Basmane bölgelerinde de bir ailemiz var” diye konuştu.

CHP Gençlik ruhundan besleniyor

Korkmaz, CHP’nin her zaman gençlik ruhundan beslenen bir parti olduğunu vurguladı. “CHP gençliği, partinin dinamiği ve motivasyon gücü olmuştur. Cumhuriyetin kurucu ideolojisini topluma aktarma konusunda da büyük görevler üstlenmiştir. Konak’ta CHP gençliği olarak İzmir’in kalbinde bu görevi biz üstleneceğiz” dedi. 

Korkmaz, Konak’ın her semtinde gençlere ulaşacaklarını ve CHP’nin kentteki gençlik potansiyelini kentin hizmetine sunmak için çalışacaklarını söyledi. “Kadifekale ve Basmane ciddi bir genç topluluğunu barındırıyor. Spor, sanat, siyaset alanında arkadaşlarımız bir şeyler yapmak istiyor. Biz, bu istemi temsil ederek Konak’ta gençliğin sesi olacağız” açıklamasında bulundu.

Korkmaz, seçimlerde birleştirici bir ortam yaratacaklarını ve kazanan ya da kaybedenin olmayacağını vurguladı. CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Murat Arat, Korkmaz’ın Kadifekale ziyaretinin sevindirici olduğunu belirterek, “CHP siyasetinin gençlerin eliyle ve örgütlü mücadelesiyle semtlere yayılmasını önemsiyoruz. Korkmaz’ın çalışmalarını bu anlamda çok değerli buluyoruz” dedi. Meclis Üyesi Çetin Taylanhan da Kadifekale ve Basmane’de CHP’nin gençlere olan ilgisinin sevindirici olduğunu ifade ederek, Mert Korkmaz’a desteklerini iletti.

Muhabir: SEMRA İĞTAÇ