Muğla’da vatandaşlar serinlemek için rotalar arıyor. Ege Bölgesi’nin en uzun sahil şeridine sahip Muğla’da birbirinden güzel plajlar yaz mevsiminde büyük ilgi görüyor. Bunlardan biri de dünyanın doğa harikası olarak nitelendirilen Kızkumu Plajı. Peki Kızkumu Plajı nerededir? Nasıl gidilir? Kızkumu Plajı giriş ücreti 2024... 
 

Denizin üzerinde yürümek isteyenler buraya!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Kızkumu Plajı yaz sezonunda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Orhaniye Mahallesi'nde yer alan ve denizin ortasında yürüyormuş hissi veren Kızkumu günün her saatinde ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor.

600 metrelik yürüyüş yolu...

Sadece Türkiye'nin değil dünyanın da doğa harikası olarak saydığı ve denizin ortasında 600 metrelik bir yürüyüş yolu olan Kızkumu'na Marmaris'e gelen yerli ve yabancı turistler uğramadan dönmeyip, yanlarında yüzenlerle kendilerini denizin ortasında yürüyormuş gibi hissederek farklı bir deneyim yaşıyorlar. 

Kızkumu Plajı giriş ücreti 2024

Kızkumu Plajı  için giriş ücreti ödemiyorsunuz. 
 

Kızkumu Plajı nerededir?

Orhaniye Kızkumu benzersiz doğasıyla sizleri bekliyor. Orhaniye Kızkumu, Marmaris'e bağlıdır.  Marmaris'e yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta yer alan bölge, doğal güzellikleri ve eşsiz manzarasıyla biliniyor Berrak ve sakin denizi sizi muhteşem bir tatil deneyimine davet ediyor.

Kum Denizi Plajı'na nasıl gidilir?

Özel aracı ile Kumkızı Plajına gitmek isteyenler için aşağıya bir harita bilgisi bıraktık. Haritaya tıklayıp yol tarifi oluşturarak Muğla Kumkızı Plajı'na kolaylıkla varabilirsiniz.

Plajın açık adresi ise şu şekilde:  Orhaniye, Marmaris Boz burun Yolu, 48700 Marmaris/Muğla

Kaynak: HABER MERKEZİ