YİĞİT SÜTCÜ - Kermes ile ilgili İz Gazete’ye konuşan Göztepe Mahallesi Muhtarı Burcu Tuncel, seçim vaadini hayata geçirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tuncel, “Seçimlerden önce, adaylık çalışmaları sırasında en çok karşılaştığımız taleplerden birisi buydu. Mahalle halkının beklentileri doğrultusunda bu etkinliği gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir belediyesi destek oldu

Susuzdede Parkı’nın Göztepe mahallesi için büyük önem arz ettiğini belirten Tuncel, “Burası için pek çok projemiz var. Kısa zaman önce parka bir köpek oyun ve eğitim alanı kazandırmıştık. Kermes için de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden destek istedik, onlar da bizi kırmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi ve Sayın Alaatin Kurt bize destek verdi, onlara çok teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu. 

Bu tip etkinlikleri artırmayı planladıklarını ifade eden Burcu Tuncel, “Bu park bizler için değerli, burayı yaşayan bir park haline getirmek istiyoruz. Bugünkü etkinliğin ardından bahar ayında da burada etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Temizlik ve düzen içinde oldukça, mahalleli burada daha fazla vakit geçirmek isteyecektir.“ ifadelerini kullandı. 

Şehirde bir nefes alanı

İzmir’in en tanınmış parklarından biri olan Susuzdede, özellikle sıcak havalarda yerel halk tarafından sıkça tercih ediliyor. Parkta bulunan basketbol sahası ve köpek oyun alanı, gençlerin burayı tercih etmesinde önemli bir rol oynuyor. İnönü ve Mithatpaşa caddeleri arasında yer alan bu park, yüzlerce bina arasında bir nefes alma noktası olarak öne çıkıyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ