Toplantının konukları arasında Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Foça Belediye Başkanı’nı temsilen Belediye Meclis üyesi İlkay Söylemezoğlu, geçmiş dönem Governörlerinden Güneş Ertaş, Çakabey ve Bostanlı Rotary Kulüpleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı.
Phokaia Rotary Kulübünün yeni dönem yönetim kurulu Nilüfer Kaleli başkanlığında, Biray Yersu, Eray Söylemezoğlu, M. Miraç Dağıstan ve M. Koray Iltus’tan oluştu.
Üç onur üyesinin kabul edildiği toplantıda Nilüfer Kaleli Phokaia Rotary Kulübü Başkanlığı’nı M. Miraç Dağıstan’dan, Mert Korur Uluslararası Rotary 2440. Bölge yeni dönem Governörü Mert Korur görevi Ayda Özeren’den törenle teslim aldılar.

Kaleli: Rotary sihrini yeniden başlatacağız

Nilüfer Kaleli; Rotary’nin temel felsefesi doğrultusunda arkadaşlarıyla birlikte hizmet için görev aldıklarını söyledi.  Nilüfer Kaleli; “Koca bir dönem dünyaya umut olduk şimdi Rotary sihrini yeniden başlatacağımız yeni bir yıl olacak. Heyecanlı ve mutluyum. Kendimden önce hizmet ilkesiyle yola çıkıyorum. Toplantımıza katılan, bizlere destek veren konuklarımızla, bize muhteşem bir gece yaşatan tesis yönetimi ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: BÜLTEN