YİĞİT SÜTCÜ- İzmir'i Trendyol Süper Lig'de temsil eden Göztepe çıktığı ilk 3 maçta 3 puan alarak sezona iyi bir başlangıç yaptı. İki deplasman ve içeride oynanan Fenerbahçe maçında mağlup olmayan Göztepe'de bu durum teknik ekibi fazlasıyla memnun ediyor.

3 puan için Bodrumspor maçı hedef

2 sezonun ardından kalıcı olmayı hedeflediği Süper Lig'e çıkan Göztepe, ilk galibiyet için gözünü Bodrumspor maçına çevirdi. Geçtiğimiz sezon aynı ligde mücadele ettiği yeşil beyazlıların konuk edecek olan Göztepe'de tek hedef 3 puan olarak belirlendi.

Bodrumspor maçları izleniyor

Zorlu fikstürde sıcak havayla da mücadele eden sarı kırmızılarda Antalya ve Alanya deplasmanlarında alınan beraberlikler teknik ekip tarafından memnuniyetle karşılandı. Cumartesi günü Bodrumspor ile karşılaşacak sarı kırmızılı ekip, çalışmalarına başladı. Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleşen çalışmalarda rakip Bodrumspor'un oynadığı maçların izlendiği öğrenildi.

Olaylı maçın yankıları sürüyor 

Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan ve yaşanan olaylar sebebiyle uzun süre gündemi meşgul eden Göztepe-Fenerbahçe müsabakasıyla ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Maçta akredite olmamasına rağmen sahaya giren Ali Koç'un, verilen kararlardan memnun olmadığı öğrenildi.

Ali Koç'un yaşananlarla ilgili 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve adli sürecin başladığı belirtildi. Bu 54 kişinin içerisinde seyircilerin yöneticilerin ve emniyet güçlerinin bulunduğu iddia edildi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ