Sığacık Mahallesi'nde 5 köpek ve 6 kedinin ölü bulunmasıyla ilgili açıklama yapan Yetişkin, meydana gelen olayın kendilerini üzdüğünü söyledi. Yaşananların Seferihisar'ın hoşgörüsü, doğaya ve canlılara saygısıyla bilinen kimliğine yakışmadığını ifade eden Yetişkin, bu durumu kınadığını ve lanetlediğini kaydetti.

Adalet önüne çıkaracağız!

Hayvanlara yönelik her türlü şiddetin karşısında olduklarını aktaran Yetişkin, olayın sorumluların bulunması sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:
"Bu suçu işleyenlerin adalet önünde hesap vermesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Seferihisar Belediyesi olarak bu tür olayların bir daha asla yaşanmaması için gerekli tüm önlemleri alacağız."

Sokak Hayvanlari Olu

Sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı

Sığacık’ta yaşanan acı olay, hem yerel halkın hem de hayvan hakları savunucularının büyük tepkisini çekti. Belirtilene göre, onlarca sokak hayvanı zehirlenerek öldürüldü. Olay, Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar tarafından fark edilince, kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı ve geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: BÜLTEN