Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası’nda tüm itfaiye teşkilatı ve personelleri ile bir araya geldi.


 
İtfaiyecilik, sadece bir meslek değil, hayat kurtarmak için her gün özveriyle yapılan bir görevdir. Diyen Başkan Yetişkin; ‘’Sizler sayesinde her zaman güven içinde yaşıyoruz. Özellikle yaz mevsiminde yeri geldi Urla’ya yeri geldi Kuşadası’ndaki yangınlara koştunuz. Hepinizin emeği için minnettarım.’’ Diyerek itfaiyecilerin özverili çalışmalarını tebrik etti.

Duygulandıran zeytin fidanı hediyesi

Ziyarette itfaiyecilere bir zeytin fidesi hediye eden Başkan Yetişkin; ‘’ Sizlerin cesareti ve fedakârlığı, bu toprakların her karışında hissediliyor.  Bugün sembolik olarak bir zeytin ağacı fidesi hediye etmek istedim. Çünkü zeytin ağacı aynı zamanda ölmez ağaçtır. Sizlerin cefakarlığı sayesinde  Seferihisar’ın zeytin ağaçları da her zaman yaşayacak. Seferihisar toprağı ile zeytin ağaçları ile yaşayan bir yer olacak. Sizler bizim kahramanlarımızsınız. İtfaiyecilik haftanız kutlu olsun. Hepinize teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum.’’ dedi.

Kaynak: BÜLTEN