31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran CHP'de hareketlilik sürüyor.

CHP'li Şermin Kaymaz, Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı, "Birlikte mücadele etmeye hazır mısınız?" diye sordu. 

Kaymaz adaylık açıklamasında şu ifadeler yer verdi: 

Bugün Karşıyaka İlçe Örgütümüzde, İlçe Kongre delegesi, Kurultay delegesi, Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği gibi birçok görev yapmış parti emekçisi yol arkadaşımla bir araya geldik.

Karşıyaka'mızın kadınlarına daha yakın olmak, onların sesi ve temsilcisi olmak için CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na adaylığımı sizlerle paylaşıyorum.

Geçmiş dönemde parti içinde aktif görevler üstlenmiş biriyim ve kadın kollarının eski yöneticisiyim, partimin değerlerini ve hedeflerini en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum.

Yapılacak ilk genel seçimlerde başarıya giden yolda, Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda İlçe Başkanlığımız, Gençlik Kollarımız ve Belediye Başkanımız ile uyum içinde çalışarak Karşıyaka' mızı partimizin kalesi yapacağız.

Kadınların siyasette daha fazla yer alması, güçlerinin farkına varması ve toplumsal cinsiyet eşitliği benim için önemlidir.

Desteklerinizi bekliyorum. Birlikte mücadele etmeye hazır mısınız?

Editör: Duygu Kaya