YİĞİT SÜTCÜ- Geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig'de mücadele eden ve gösterdiği istikrarsız performans nedeniyle bitişe haftalar kala ligden düşmesi kesinleşen Altay'da bu sezon da belirsizlik hâkim. Transfer yasağı sebebiyle eli kolu bağlı bulunan siyah beyazlı yönetimin, günlük giderleri bile ödemekte zorlandığı öğrenildi.

Sezon yeni, forma eski

2024-2025 sezonunda TFF 2. Lig'de mücadele edecek Altay'da ekonomik kriz, iyice ayyuka çıkmış durumda. Takımın günlük ihtiyaçlarını karşılama konusunda zorlanan yönetimin, aldığı ekonomik tedbir kararı kapsamında yeni sezon forması yaptırmayacağı öğrenildi.

Ödemeler de gecikiyor

Geçtiğimiz sezon giyilen formalarını elden geçirerek hazır hale getirecek Altay'da, sporcu ve çalışanlara vadedilen ödemelerin de geciktiği ve bu durumun kulüp içerisinde huzursuzluk yarattığı da iddia edildi.

Başkan paraya el koydu iddiası

Altay’da, Enes Öğrüce’nin transferinden elde edilen 15 milyon TL’ye, alacaklarına karşılık olarak Başkan Süleyman Özkaral’ın el koyduğu iddiası ortalığı karıştırmıştı. Taraftar grupları bu duruma tepki göstererek, yönetimden acil kongre kararı almasını istemişti.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ