• DOLAR 32,86 %0.13
  • EURO 35,72 %0.22
  • ALTIN 2.531,87 %0.11
  • BİST100 10.992 %-0.88
  • BITCOIN 65.450 %-0.66
  • ETHERIUM 3.338 %-3.79
30°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tüm İzmirlileri maçı dev ekrandan birlikte izleyerek millî heyecana ortak olmak için Buca’ya davet etti.

2 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, temmuz ayı içerisinde Şam'a ziyaret gerçekleştireceğini de belirterek, "Türkiye ile Esad'ın masaya oturup bu sorunu çözüp Avrupa'dan da kaynağın bulunması için inanılmaz gayret sarf edeceğim" diye konuştu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 5 Temmuz Cuma günü için Seferihisar'da da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 5 Temmuz Cuma günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

2 hafta önce MANİSA

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi, Manisa merkez ve ilçelerde yaşanan şiddetli sağanak yağış sonrasında gelişen su baskınlarına hızlı bir şekilde müdahale etti.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Yaz sıcaklarından bunaldınız ve Foça'da denize girebileceğiniz ücretsiz bir plaj mı arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz. İşte karşınızda Foça'da denize ücretsiz girilecek yerler...

2 hafta önce POLİTİKA

TBMM Milli Eğitim Komisyonu’nda, Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler devam ediyor. CHP milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in komisyona katılmamasını eleştirdi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, EURO 2024’te çeyrek finale kalarak ciddi bir başarı gösteren A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile karşı karşıya geleceği maç için dev ekran kuracak.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kadın Haklarını Koruma Derneği İzmir Şubesi Başkanı Hülya Çağlayan Gültekin, "Eğitim ve istihdam alanında kadınların önündeki engellerin kaldırılması, kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha etkin katılımını sağlayarak toplumsal cinsiyet eşitliğini güçlendirecektir." dedi

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yol yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. İZBETON ekipleri, Kemalpaşa ve Menderes’te ana caddeleri ve bulvarları yeniliyor.