• DOLAR 32,84 %-0.04
  • EURO 35,64 %-0.15
  • ALTIN 2.541,23 %-0.15
  • BİST100 10.992 %-0.88
  • BITCOIN 66.175 %1.03
  • ETHERIUM 3.396 %-2.83
33°
2 hafta önce GÜNCEL

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan BİM, yeni kataloğunu açıkladı. BİM'e 12 Temmuz Cuma'dan itibaren akıllı saat geliyor. BİM 12 Temmuz Cuma kataloğu

2 hafta önce EKONOMİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 Temmuz itibarıyla sona eren yüzde 25'lik kira zam sınırı hakkında soru üzerine "Bu tür sınırlamalara gerek kalmadan kendi mecrasında yürüyecek" dedi.

2 hafta önce AYDIN

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda vatandaşları ağırlayarak öneri ve talepleri konusunda iletişimde bulundu.

2 hafta önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Erdelli Mahallesi’ndeki yeni taral doldurma tesisini yerli üreticinin kullanımına açıyor.

2 hafta önce DÜNYA

Kırgızistan Devlet Ulusal Güvenlik Komitesi, ülkede bir darbe girişiminin engellediğini duyurdu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Daha aktif ve sağlıklı bir yaşam için sportif faaliyetleri yaygınlaştırmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, sabah aktivitelerini açık alanlarda sürdürüyor. Dört ayrı noktada gerçekleştirilen aktiviteler sayesinde vatandaşlar güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapma şansı buluyor.

2 hafta önce GÜNCEL

İGA İstanbul Havalimanı, 1-4 Temmuz tarihleri arasında ev sahipliği yaptığı “Avrupa Havalimanları Konseyi Yıllık Genel Kongresi”nde ACI Europe tarafından “Avrupa'nın En İyi Havalimanı” seçildi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, Smyrna'nın UNESCO Dünya Kültürel Mirası Listesi'ne girebilmesi ve Bayraklı'nın tarihi dokusunun tanınması için çalışmalarını sürdürüyor.

2 hafta önce EKONOMİ

Alkollü içkilere zam geldi. TÜİK'in açıkladığı üretici enflasyonu rakamları sonrası, akaryakıt, alkollü içkiler ve tütün mamullerinde ÖTV arttı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bulunan bir daire icradan satışa çıkıyor.