• DOLAR 32,84 %-0.04
  • EURO 35,64 %-0.15
  • ALTIN 2.541,23 %-0.15
  • BİST100 10.992 %-0.88
  • BITCOIN 66.175 %1.03
  • ETHERIUM 3.396 %-2.83
33°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Selçuk Efes Kent Belleği, Selçuk tarihine meraklıların buluşma noktası olarak büyük ilgi görüyor. Bölgedeki yaşamın ve tarihi olayların izlerini sergileyen bu mekân, ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gaziemir Belediyesi, Pozitif Ergen Gelişimi (PERGEL) Eğitim Programı ile 20 çocuğa ulaştı. Program, çocukların sosyo-duygusal gelişimlerini desteklemek amacıyla yürütülüyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü Haşere Mücadele Birimi Güzelbahçe’de rutin çalışmalarının haricinde yoğun talep üzerine İlçe genelinde çok kapsamlı ilaçlama çalışması yaptı.

2 hafta önce MUĞLA

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bitez ve gümbet mahallelerini ziyaret etti. Mandalinci, saha çalışmaları kapsamında denetim ve incelemelerde bulundu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, son afet çalışması kapsamında 30 ilçede 903 bine yakın bina stoku olduğu tespit edilirken, binalarda korkutan bilgiler ortaya çıktı.

2 hafta önce AYDIN

İzmir Selçuk’ta başlayıp Kuşadası’na sıçrayan yangından Haybulans ekipleri tarafından kurtarılan 11 köpeğin tedavileri sürüyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de havalimanına nasıl gidilir? Adnan Menderes Havalimanı’na hangi otobüs gider? İşte cevabı…

2 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de ikinci el lüks otomobillerin Avrupa'ya göre fiyatları dikkat çekti. Ferrari, Aston Martin ve Lamborghini marka araçların aynı modelleri Türkiye'de 4 katı fiyata satılıyor.

2 hafta önce YAŞAM

Sosyal medyada 'kahin köpek' olarak bilinen Steph Furry'den Türkiye-Hollanda maçı için yeni tahmin geldi.