• DOLAR 32,85 %-0.03
  • EURO 35,65 %-0.15
  • ALTIN 2.552,26 %0.28
  • BİST100 11.090 %0.00
  • BITCOIN 65.700 %-2.09
  • ETHERIUM 3.493 %0.24
29°
2 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında 25 düzensiz göçmen kurtarıldı.

2 hafta önce MUĞLA

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Muğla’da katıldığı toplantıda bölgenin tarımsal potansiyelinin altını çizerken, aynı zamanda çevredeki tarım faaliyetlerinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi, sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla kadınlara yönelik ücretsiz Açık Hava Yoga Buluşmaları düzenliyor. İlki Ataşehir Mahallesi’nde gerçekleştirilen yoga etkinliği yaz ayları boyunca haftanın üç günü farklı mahallelerde devam edecek.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, tüm İzmirlileri A Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmasını dev ekranda izlemeye davet etti.

2 hafta önce SPOR

EURO 2024’te ilk çeyrek final karşılaşmaları bu akşam tamamlandı. Fransa, Portekiz'i penaltılar sonucunda 5-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

2 hafta önce GÜNCEL

Enflasyonu artırıyor gerekçesi ile asgari ücrete zam yapılmazken, milletvekilleri ve bakanların maaşı ise ciddi oranda arttı.

2 hafta önce SPOR

A Milli Takımımız EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile yarı final mücadelesi verecek. Peki Hollanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Teleferik, İzmir’de hafta sonu gezileri için çokça tercih edilen bir rotadır. Teleferik, ziyaretçilere çeşitli manzaralar sunmasıyla öne çıkar. İzmir Teleferik nerede? Teleferik Tesisleri’ne nasıl gidilir?

2 hafta önce YAŞAM

Sevilen rap sanatçısı Ati242, daha öncesinde sosyal medyada kesitlerini paylaştığı ve büyük beğeni toplayan 'Değişmene Rağmen' isimli teklisini yayınladı. İşte Ati242-Değişmene Rağmen şarkı sözleri...

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ulaşıma zam yaptı. Bu zamla birlikte gece saatlerinde yapılan Baykuş seferleri de zamlandı. Baykuş sefer ücretleri 38.58 TL'ye kadar çıktı.