• DOLAR 32,89 %-0.04
  • EURO 35,72 %-0.44
  • ALTIN 2.542,09 %0.28
  • BİST100 11.113 %-0.53
  • BITCOIN 66.250 %-1.49
  • ETHERIUM 3.431 %-1.16
39°
2 hafta önce SPOR

Paris Olimpiyat Oyunları'na hazırlanan Dünya ve Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp, büyük bir şok yaşadı. Kullanılan yanlış ilaç nedeniyle Kayaalp'in lisansı askıya alındı.

2 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir'in Erdek ilçesine tatil yapmak için gelen hayvansever vatandaş, evcil kargasıyla renkli görüntüler verdi.

2 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik, 7 Temmuz Pazar günü Muğla'nın üç ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

2 hafta önce GÜNCEL

ABD Başkanı Joe Biden'ın Kasım ayında yapılacak 2024 başkanlık seçiminden adaylığını çekmesi yönündeki baskılara değindiği konuşmasında dili sürçtü. Biden, "Yarışıyorum ve tekrar kazanacağım. Trump’ı 2020’de yeneceğim" dedi.

2 hafta önce MUĞLA

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Tarım İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, kırsaldaki tarlaları denetledi. Vatandaşlar, orman yangınlarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirildi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Muğla’nın Milas ilçesi Ören Mahallesinde kayıp olan ve Alzheimer hastalığı bulunan yaşlı vatandaş bin gün sonra portakal bahçesinde uyurken bulundu.

2 hafta önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), EURO 2024 maçında Hollanda karşısında yarı final için mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı’na çeşitli birliklerde görev yapan Mehmetçiklerin destek mesajlarını içeren bir video paylaştı.

2 hafta önce GÜNCEL

Yunanistan’ın Naxos Adası’nda halk uzun süredir işletmelerin esirinde olan plajlara serbest girebilmek için adeta güçlü bir direniş örneği sergiliyordu. Vatandaşların direnişi sonuç verdi ve halk artık özgürce denize erişebilecek.

2 hafta önce AYDIN

Aydın Devlet Hastanesi’nin yönetimi, hastanenin hizmet kalitesini artırmak amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıda hastanenin geleceğine dair fikir alışverişi yapıldı.

2 hafta önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi’nin birlikte düzenlediği yaz konserleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyor.