• DOLAR 32,94 %0.12
  • EURO 35,84 %-0.11
  • ALTIN 2.547,07 %0.48
  • BİST100 11.094 %-0.71
  • BITCOIN 67.000 %-0.22
  • ETHERIUM 3.515 %0.44
39°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuklular’ı bilgilendiren Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Atatürk Mahallesi hastane arkasında başlayacak yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. Filiz Başkan ayrıca 2002 sokakta bulunan alanın da kente kazandırılacağını belirtti.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, farklı şehirlerden birçok insanın birlikte yaşadığı bir şehir. Şehir bu sayede birçok kültüre de ev sahipliği yapıyor. Peki İzmir'de en çok nereli yaşıyor?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bina yaş ortalamasının 25 yıl ve üzeri olduğu belirtilirken, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Güleroğlu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

2 hafta önce GÜNCEL

John Cena, sevenlerini üzen haberi açıkladı. WWE'den emekli olduğunu açıklayan John Cena hakkında bütün detaylar haberimizde yer alıyor.

2 hafta önce İZMİR'DE GEZİLECEK YERLER

Türkiye'nin en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri olmasıyla tanınan; mükemmel plajlara, koylara ve akvaryum gibi berrak bir denize sahip olan Ölüdeniz nerededir? Ölüdeniz'e nasıl gidilir?

2 hafta önce MAGAZİN

Televizyoncu ve yapımcı Oğuzhan Uğur, sosyal medyada rapçi Sagopa Kajmer'in "Saygı1" programına dair iddialarına açıklık getirdi.

2 hafta önce SPOR

EURO 2024'de çeyrek final aşaması tamamlandı ve yarı finale yükselme başarısı gösteren takımlar belli oldu. Peki EURO 2024'de hangi takımlar yarı finale kaldı? EURO 2024 yarı final eşleşmeleri...

2 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Kula ilçesinde, makilik ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

2 hafta önce MAGAZİN

Van’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında sahne alan Cem Adrian'ın yüzüne, şarkı söylediği sırada fırlatılan bir pet şişe isabet etti.